Jan 29, 2009

Sveiki atsivertę

Taigi, per daug laisvo laiko veda prie blog'ų rašymo (arba blogo rašymo :) Sveiki atsivertę šį kuklų puslapį!

Tokį dalyką jau seniai niežtėjo padaryti, dar labiau norėtųsi, kad atsirastų daugiau tą darančių. Keitimas idėjomis yra naudingas bent kokioje veikloje. Ne išimtis ir RPG. Net jei kartais kito žmogaus idėjos gali pasirodyti visiškai netinkamos, tuomet tai bent jau duoda idėją: va šitaip daryti negalima.

Žinoma, šioje vietoje iš karto norisi palinkėti visiems pozityvumo, kritikuoti labai lengva, ypač jei tai nėra pozityvi kritika, tačiau kaži ar naudinga. Visų pirma verta prisiminti, jog tai visų pirma yra pramoga (kalbu apie žaidimą, ne blogo rašymą), ir atitinkamai, nėra vieno teisingo būdo kaip tą daryti. Čia ir išvada: idėjomis keistis, bet nepamokslauti.

Ką ir stengsiuosi čia daryti. Bent jau planas yra čia aprašyti įdomias žaidimo mechanikas su kuriomis susidūriau, meistravimo technikas, idėjų generavimo būdus ir panašius dalykus. Visų pirma, tikiuosi, kad tai bus naudinga man pačiam, juk dažnai geros įdėjos užsimiršta, gal to neįvyks jei jas užrašysiu. Gal kam bus įdomu paskaityti, gal čia kas ras kažką sau, ar bent jau galės pasakyti - va šitaip tai daryti tikrai negalima. Galiausiai, gal šitas blogas paskatins daugiau žmonių daryti kažką panašaus, man rodos kad tarp Lietuvos rolplejerių labai trūksta mainymosi idėjomis, o internetas tam yra tokia tinkama terpė :)

IRONic WOLF

No comments:

Post a Comment